изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:49 EEST
„Мирър”: Юнайтед на точка от титлата в Англия    
СпортЛондон. Навременен гол на Карлос Тевес и прецизен изстрел на Майкъл Карик снощи доближиха максимално Манчестър Юнайтед до титлата, пише в. „Мирър” . Ударът на Карик донесе драматичната победа срещу Уигън.


Това значи, че точка на Олд Трафорд срещу Арсенал в събота ще направи Юнайтед шампион на Англия за трети пореден път.
Тимът на Манчестър бе принуден да тича здраво до края на мача с отбора, предвождан от игралия по-рано за отбора Стив Брус.
Момчетата на бившия възпитаник на сър Алекс откриха резултата с красив гол на Уго Родалега и играха с много страст, затруднявайки максимално именитите си съседи.
Времето напредваше и мениджърът на Юнайтед реши да рискува, пускайки в игра Тевес. Така той заигра и с четиримата си ярки нападатели, на терена бяха още Димитър Бербатов, Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.
Резултатът дойде почти веднага. Аржентинецът направи нова заявка, че трябва да остане в тима, вкарвайки чудесен гол с пета.
Дори тогава Юнайтед не спряха. Те продължиха да търсят гола, който да направи титлата почти тяхна и го откриха с вдъхновяващ удар на Карик. С изстрел с левия крак той намери горния ъгъл на вратата и изпрати Юнайтед в страната на чудесата.
Сега Ливърпул трябва да се надява на победа на Арсенал в събота, за да остане в борбата за титлата до последния кръг.

Фъргюсън: Тевес е страхотен, ще преговаряме за оставането му

14 май 2009 | 01:35 | Агенция "Фокус"

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че от клуба ще започнат преговори за постоянното привличане на нападателя Карлос Тевес, съобщава "Скай Спортс".
Аржентинецът вкара много ценен гол при последната среща на тима с Уигън и така помогна за осигуряването на поредната титла.
"Тевес е страхотен. Той знае, че аз го искам в тима. Не е вярно, че не е щастлив тук. Говорих с ръководството на тима и те ме увериха, че ще се борим за оставането му. Надявам се да успеем да завършим преговорите по добър за нас и него начин. Карлос се чувства добре при нас и условията ни го задоволяват напълно", обяви Фъргюсън.
 


Сходни връзки

„Мирър”: Юнайтед на точка от титлата в Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди