изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:33 EEST
Учител разпространява детско порно    
Ред и сигурност
50-годишен педагог от Панагюрище се разследва от полицията за разпространение на детски порнофилми и снимки, съобщи Дарик. По неофициална информация Ненчо Н. е направил пълни самопризнания.


Сигналът е подаден от общинския съветник от "Атака" в местния парламент в Панагюрище Христо Костурков. Той незабавно е алармирал местното РПУ и Агенцията за закрила на детето, след като на скайпа си е получил от неизвестно лице порно-снимки и ценоразпис към тях. Христо Костурков заяви за Дарик радио, че не се познава лично с извършителя на деянието. Той е контактувал в продължение на месеци с него само чрез интернет. Ник нейма с който се е представяло лицето е ivelina_just_muci.
Костурков е виждал 50-годишния мъж само на снимка в местното РПУ и няма реален контакт с него. Според общинския съветник, извършителят е заловен вкъщи пред личния си компютър на който са открити файлове с порнофилми и други порнографски материали. Христо Костурков заяви още, че вероятно на Ненчо Н. му е платено, с цел името на общинския съветник да бъде дескридитирано в публичното пространство. Ненчо Н. живее в Панагюрище от няколко години, но е от съседни на общинския град села. Той има син на 10 години и е педагог по образование.
Началникът на Инспектората по образование в Пазарджик Бойка Маринска заяви, че незабавно ще бъдат предприети действия срещу педагога, когато се съберат всички доказателства, доказващи неговата вина. Темата за порно-скандала е повдигната и на последната сесия на Общинския съвет в Панагюрище, каза пиарът на администрацията Невяна Кацарева. Шефът на Районното полицейско управление Бойко Гатев отказа коментар. До момента е ясно, че по случая е образувано следствено дело срещу неизвестен извършител. По случая работи и ГДБОП.  dir.bg
 


Сходни връзки

Учител разпространява детско порно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди