изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:17 EEST
KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN СЕ КОМПОЗИРА В ТРИ ВЛАКА    
ОбществоЦели три влакови композиции ще отведат многобройните фенове на рока на уникално AC/DC приключение в Белград, съобщиха от пресслужбата на община Каварна. Оттам припомнят, че сбъдването на мечтата на рокаджиите е реалност благодарение на най-отявления метъл кмет в републиката - Цонко Цонев и общината, която той ръководи втори мандат и превърна в рок-столица Каварна.

Влак с номер 12292 е за всички, закупили VIP пакети и акредитираните журналисти. Той тръгва от гара София за Белград в 22:50 ч. на 25 май и ще пристигне в сръбската столица рано сутринта на следващия ден. Влакът с номер 15292 е с 800 места в 10 вагона и ще потегли малко след полунощ - в 0.45 ч. на 26 май. Третият влак е с номер 16292  и също е с 800 места в 10 вагона. Влаковете ще тръгнат поетапно и от Белград за София.
Организаторите на пътуването заявяват, че пътниците трябва да спазват условията за ползване на превоза с железопътен транспорт. Всички пътуващи трябва да носят със себе си своята контролна карта, български и международни документи за самоличност, като настаняването във влаковете ще се извършва от организаторите, съгласно поименни списъци, съдържащи име, фамилия и ЕГН на всички пътуващи в съответната влакова композиция. Лица под 18-годишна възраст, които желаят да пътуват с KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.
 


Сходни връзки

KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN СЕ КОМПОЗИРА В ТРИ ВЛАКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди