изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:23 EEST
ОСЪЖДАН 8 ПЪТИ ЕФЕКТИВНО - ПАК СПИПАН ДА КРАДЕ    
Ред и сигурност50-годишен криминално проявен мъж от село Победа с инициали П. П. е спипан от органите на реда след извършване на поредната кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Престъпникът проникнал в частен дом на 39-годишна жена в генералтошевското село Балканци. От там задигнал два  златни пръстена, множество сребърни накити и мобилен телефон. Задържан е на 13 май около 17.30 часа в с. Балканци. При извършените процесуално-следствени действия от служители на РПУ-Генерал Тошево, вещите, обект на кражбата, са иззети.
П. П. е криминално проявен и осъждан. За периода от 1976 до 2005 година има наложени 8 ефективни присъди за извършени кражби и противозаконно отнемане на моторни превозни средства. Извършителят на деянието е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на РПУ в Ген.Тошево. НДТ
 


Сходни връзки

ОСЪЖДАН 8 ПЪТИ ЕФЕКТИВНО - ПАК СПИПАН ДА КРАДЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОСЪЖДАН 8 ПЪТИ ЕФЕКТИВНО - ПАК СПИПАН ДА КРАДЕ
Автор: Anonymous да 2009-05-15 @ 20:18 EEST
Питам колко пъти трябва да бъде хванат да краде?????Не му ли е мястото б панделата?Боже как питам като глупак и аз та това е БГ бе хора там може да се краде убива и магистратите нехаят ,паричките падат от джобчето на данъколпатеца и карай да върви на пред!Ех....БГъзария това си ти!!!!!!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди