изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:50 EEST
ГИМНАЗИЯТА ПО МЕХАНОТЕХНИКА ИЗПРАТИ 89 АБИТУРИЕНТИ    
ОбразованиеБалната вечер на зрелостниците от Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "М.В.Ломоносов" в Добрич ще бъде на 20 май в ресторант "Добруджа", съобщи за НДТ директорката на учебното заведение инж. Славка Иванова.

Предвиден е специален ритуал, като преди това учениците ще поднесат цветя при паметника на светите братя Кирил и Методий. Гимназията изпраща 89 свои възпитаници, които завършват четири специалности - "Микропроцесорна техника", "Електрообзавеждане на производството", "Автотранспортна техника" и "Техник по газоснабдяване".
Обявеният за Ден срещу агресията 16 май ще бъде отбелязан и в ПГ по МТЕ в Добрич, каза още инж. Славка Иванова. Пред деветокласниците ще бъде представена мултимедйина презентация. Предвидено е също участие на учениците в утвърдена от световни психолози анкета за определяне на степента на агресивност. Тийнейджъри от 10 и 11 клас пък ще участват в кръгла маса на тема "Не на агресията в училище", заедно с представители на Ученическия съвет. В началото на деня и през голямото междучасие по ученическото радио "Ломоносов" ще звучи радиопредаване по темата.
 


Сходни връзки

ГИМНАЗИЯТА ПО МЕХАНОТЕХНИКА ИЗПРАТИ 89 АБИТУРИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди