изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:38 EET
ГЕРБ дадоха старт на кампанията си с възгласи "Долу БСП"    
ПолитикаЕдномоторен самолет направи три кръга над площад "Централен" в Пловдив като символ на бюлетина № 3, с която ПП ГЕРБ даде старт на кампанията си за избори за Европейски парламент. Възгласи "Долу БСП" огласиха площада.

"Откриваме предизборната си камхпания в Пловдив, защото ГЕРБ е национално отговорна партия и ще постигне тази победа, която Европа желае", каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обясни, че са избрали датата 17 май и Пловдив, защото на тази дата преди две години е закрита предизборната кампания, в която ГЕРБ участва за пръв път в избори, а Пловдив е сърцето на България. Имаме лидер, който ни води и няма партия, която да не ни завижда за лидера. Трябва да се представим добре на евроизборите, каза Цветанов и с тези думи екзалтира привържениците на ГЕРБ да викат в един глас: "Победа". Цветанов каза, че предизборната кампания ще бъде много тежка, но кампанията на ГЕРБ ще бъде с позитивна насоченост. Мотото на кампанията за избори на европейски и национален парламент е да покажем, че България може. В изборния концерт участват композиторът Митко Щерев, изпълнителят Илия Ангелов и Мелинда Хариева.
В момента се представят кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, след което на сцената се очаква да излезе неформалният лидер Бойко Борисов, който е със счупен крак.
Димана Тодорова, БЛИЦ
 


Сходни връзки

ГЕРБ дадоха старт на кампанията си с възгласи "Долу БСП" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди