изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:28 EET
Венета Харизанова: Не съм виждала каталог за секс с манекенки    
Интервюта Тя изглежда така, че няма мъж, който, като я види, да не я обгърне с поглед. А интересът към нея и от агенции, и от рекламодатели не стихва заради приликата й с италианската суперзвезда Моника Белучи. Тя обаче е Венета Харизанова.

Зарязах моделството

виж в пълен размер
Снимки: Playboy
Тя изглежда така, че няма мъж, който, като я види, да не я обгърне с поглед. А интересът към нея и от агенции, и от рекламодатели не стихва заради приликата й с италианската суперзвезда Моника Белучи. Тя обаче е Венета Харизанова
.Българката е имала шанса да види мъжа на Белучи - френския актьор Венсан Касел, който заключил: “С жена ми си приличате по големия бюст, височината и по това, че много ръкомахате!” По-късно добавил, че и характерът, и парфюмът им са едни и същи. Сочната брюнетка направи опит да се откъсне от манекенството, но напразно. Пробвала се в телевизията, захванала се с пиар агенция, но след броени дни пак се оказала пред фотообектива.

- Ласкаеш ли се, че те наричат българската Моника Белучи?

- Нямам нищо против. Кой както иска, така да ми вика.

- Кой първи откри приликата ти с нея?

- Беше много отдавна. Става дума за първия ми кастинг в Италия. Беше за тв предаване. Най-интересното е, че се появих в най-убития си вид! Причината беше, че не ми пристигна багажът от София, а от Рим до Милано трябваше да пътувам с влак, без да ме предупредят. В Милано вече

Image
Снимки: Playboy
нямах никакви сили. А заради липсващия багаж нямах и гребен да си разреша косата. Същото положение беше и с грима. Честно казано, на нищо не приличах! Домакините ми купиха бански и ме заведоха на кастинга. Там вече имаше над 700 жени. Моят номер беше триста и нещо, не помня точно. След 6-7-часово чакане по стълби и мръзнене по бански почти се бях отказала да се явя. Имаше толкова невероятни модели, че аз, честно казано, смятах, че няма как да се впиша сред тях. Влизайки в огромната зала обаче, продуцентът на предаването започна ентусиазирано да вика: “Типо де Моника Белучи”. Попитах го какво означава това и той обясни, че съм нейният тип. И категорично отсече: “Ще те вземат”. Аз обаче смятах, че нямам шанс. Но стана точно обратното.

След като ме одобриха, ми обясниха, че са ме взели, защото съм с по-голям бюст, дупе, висока и тъмна. Като Моника. Оттук и сравнението с нея. Години по-късно пък снимах филм, на който режисьор беше мъжът на Белучи (Венсан Касел, известен френски актьор - бел. ред.). Заснемането беше тук, в София. Малко преди да се появя пред него, от екипа му казали: “Сега ще видиш двойничката на жена ти, българската Моника Белучи”. Щом ме зърна, дълго гледа и

Image
отбеляза: “Освен че двете са много високи, тъмни, с големи гърди и много ръкомахат, друга прилика не виждам”. По-късно обаче, след като мина известно време, откри, че сме с еднакъв характер. Освен това сме носили и еднакви парфюми, една и съща зодия сме и т. н.

- Моника също първо е била модел. После е искала да стане адвокат, но актьорството е надделяло. Ти ще оставиш ли манекенството?

-Ще падна от смях - не знаех, че е искала да стане адвокат! Аз също бях записала второ висше “Право”, но се отказах. Но за промяна, да, готова съм.

- А какво е завършеното ти висше образование?

- Маркетинг и мениджмънт, имам магистратура по маркетинг.

- Напоследък изчезна. Какво правиш?

Image
- Зарязах моделството, защото в този бизнес пари няма. Де факто то се оказа губене на време - даване на интервюта, ходене на снимки, а в крайна сметка пари не получаваш. Затова се насочих към телевизията. Работих 5 месеца и след като не ми платиха, също се отказах. После заминах за САЩ. Там завърших курс по актьорско майсторство, но след като ме поставиха пред избора дали да работя 6 месеца нонстоп там, или да се прибера, аз се върнах в България. Направих пиар агенция, а в момента и аз вече не знам с какво се занимавам... Върша няколко неща. Преди дни снимах реклама, скоро ще се появя по билбордове. А заминавам и за яхтено изложение на морето. И пак, както виждате, се занимавам с мода, колкото и да се опитвам да не е
Image
Снимка: vip-bg.info
така. Но когато плащат добре, за да се снимам, защо не?

- Как реагираха близките ти, като се появи в “Плейбой”?

- Неведнъж съм заявявала, че съжалявам, че съм се снимала за “Плейбой”. Първо, близките ми не го одобриха, а и защото точно в този период мислех да се занимавам с политика. Но не мога да отрека, че като цяло фотосесията беше страхотна реклама. Донесе ми голяма популярност.

- Искала си да се захванеш с политика? С коя партия?

- В момента с никоя (смее се).

Image
Снимки: Личен Архив
- И все пак на кои сили симпатизираш - на десните, на левите или на центристките?

- На тези, които водят към мен (смее се).

- След “Плейбой” увеличиха ли се неприличните предложения?

- Да, разбира се. Какво ли не ми предлагаха.

- Кажи ни, има ли поръчване на манекенки по каталог с цел секс?

виж в пълен размер
- От няколко години постоянно слушам за такъв каталог. Даже съм питала собственици на модни агенции за него, но така и не го видях. Към когото и да съм се обръщала, никой не е могъл да ми го извади и да го покаже. Може би има каталози, но с момичета, които са нещо друго, а не моделки.

- А знаеш ли за такива твои “колежки”, на които богати предприемачи плащат, за да красят масите им на вечеря?

- Категорично, да, дори и в чужбина ги има. Но, пак казвам, това не са манекенки!

- Знам, че обичаш да ходиш по екзотични острови. Като се разхождаш по плажа, заговарят ли те? Черпят ли те с коктейли?

- И двете (смее се). Ще ти разкажа една интересна случка от Мексико. Бях на почивка в Канкун м. г. Аз винаги се пека топлес, но там никой не го правел. Само че аз не знаех. Седнах възможно най-близо до водата и махнах горнището на банския. Някакви хора започнаха да ме обсъждат. Говореха на испански и си мислеха, че не ги разбирам. Още повече, че по телефона говорех на странен език. Едва ли са определили, че това е български. Единият от мъжете започна да ме одумва с приятелите си, а гаджето на другия пък постоянно ходеше нагоре-надолу да види наистина ли съм без горнище, имам ли силикон и т. н. В този момент някой от групата заяви какво

виж в пълен размер
ли ще стане, ако играя волейбол с тях. Едно момиче обаче се изказа много неприятно за мен, дори ме напсува. Аз не издържах, станах и отвърнах на испански, ако искат да играем волейбол, да започваме. Те онемяха. След като се окопитиха, действително играх с тях волейбол, и то три часа!

- Момчетата уцелваха ли въобще топката?

- След първите 10 минути бюстът ми престана да им прави впечатление. После се появи и една луда холандка, която също набързо се разхвърля (смее се).

- Имаш сериозен приятел от години. Мислите ли за деца?

- Заедно сме от 8 години. А кога ще имаме бебе, съдбата си знае работата.

- Той ревнува ли те?

- Вече не. Свикна. В началото беше болестно ревнив.

- А ти него?

виж в пълен размер
- Като по-малка - да, вече не.

- Как ще реагираш, ако разбереш, че ти изневерява?

- Много зле! Аз съм съгласна с максимата “Моето си е мое, чуждото е общо”.

- Какво може да те накара да сложиш край на любовна връзка?

- Изчерпването на отношенията.

 

Автор: Дневен Труд  / http://vip-bg.info

Крум Савов: Венета Райкова е последната жена, която може да ми го вдигне

 САЩ снимат Венета Харизанова за мексикански сериал

Венета Харизанова: Връзката ни с Емил е бетер сапунка

Коритаров: Лора е част от личния ми живот!

Пищната Венета Харизанова се съблече и за сп. Maxim

САМО БАРОВЦИ В ЛЕГЛОТО НА ДЕСИ БАНОВА

Надарени порно звезди възпламениха страстите в "Ерос шоу"

Венета Райкова към Малък Тошко: Искаш ли да ми изтриеш гърба?

Ванко 1: Венета Райкова ми е правила свирка, Слави е ***т

 


Сходни връзки

Венета Харизанова: Не съм виждала каталог за секс с манекенки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди