изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:53 EEST
МНОГО ПРОЯВИ КРАЙ МОРЕТО ЗА ДЕНЯ НА СПОРТА    
НовиниОбщина Балчик е единствената в област Добрич, която се присъединява към инициативата на Държавната агенция за младежта и спорта за отбелязване на 17 май като Ден на българския спорт, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 9 часа вчера започнаха спортните прояви в основно училище "Антим І". По-късно вътрешно първенство и демонстрации по хвърляния проведе спортният клуб по лека атлетика. В 10.00 часа започна техническата конференция, а в 11.00 ч. бе даден стартът на първата гонка на ветроходците в клас "Оптимист" в балчишкия залив. Гости на младите моряци бяха приятелите им от СК "Черно море-Бриз" - Варна. По обяд за пръв път в Балчик бе открит турнир по плажен волейбол, за който специално бе изградено игрище на централния плаж. Спортистите от клуба по тенис на маса проведоха срещи с тенисисти от Каварна.
Кулминация на спортния празник бе масовият крос, който премина под мотото "Не на дрогата". И тази година той е организиран от Община Балчик и "Ротари-Балчик". В него участваха над 500 участници, а най-бързите получиха специални награди.
В края на празника концерт изнесоха възпитаниците на СОУ “Св. Кл. Охридски” – Добрич.
 


Сходни връзки

МНОГО ПРОЯВИ КРАЙ МОРЕТО ЗА ДЕНЯ НА СПОРТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди