изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:25 EEST
Собственикът на "Софийска баница" застрелян в "Бояна"    
Ред и сигурност Мъж е открит застрелян в столичния квартал „Бояна”, съобщиха за БЛИЦ от пресцентъра на МВР. По непотвърдена информация убитият е Александър Занев, един от собствениците на фирмата "Софийска баница".

Сигналът за инцидента на ул. "Бял равнец" е подаден малко преди 19.00 часа. 44-годишният мъж е бил прострелян в главата.  Той е открит в джип „Сузуки Витара".  Според официалното съобщение на МВР мъжът е познат на полицията. На място е започнал оглед. 

44-годишният Александър Занев участва като управител и собственик в четири фирми, показва справка в системата за фирмена информация "Дакси". Това са "Ви ай пи консултинг", "Александъре-65", "Вип трейд" и "Емпайър", които работят предимно в енергийния сектор. Занев е и в ръководството на спортен клуб "Титан"  /БЛИЦ

Александър Занев е управител и съсобственик в няколко фирми, според справка в АПИС
18 май 2009 | 20:50 | Агенция "Фокус"
София. Александър Занев е роден на 11 февруари 1965 г. Справка в системата „АПИС” показва, че Занев е член на управителния съвет на Сдружение "СПОРТЕН КЛУБ ТИТАН".
Той е и съдружник с 25 % участие в ЕМПАЙЪР ООД, занимаваща се с таксиметров транспорт.
Александър Занев е и едноличен собственик на ВИП ТРЕЙД ЕООД. Дружеството развива бизнес в сферата на ресторантьорството.
Той е и едноличен собственик на ВИ АЙ ПИ КОНСУЛТИНГ, занимаваща се с консултанска и проектанска, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство и агентство, сделки с интелектуална собственост, лизинг, хотелиерски и туристически услуги, както и всички други незабанени от закона сделки.
Занев е едноличен собственик на АЛЕКСАНДЕР - 65 ЕТ, занимаваща се с търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки.
Както "Фокус" съобщи - 44-годишният мъж бе намерен мъртъв в джип на ул. "Бял равнец" в кв. "Бояна".

 

Сестрата на вдовицата на Милчо Бонев - Бай Миле е управител на една от фирмите, в която съдружник е Александър Занев
18 май 2009 | 21:15 | Агенция "Фокус"
София. Ива Панагонова, сестра на вдовицата на Милчо Бонев – Бай Миле – Силвия Панагонова, е управител на ЕМПАЙЪР ООД. В същата фирма 44-годишният Александър Занев, който бе намерен мъртъв с огнестрелни рани тази вечер, е съдружник с 25 % участие. ЕМПАЙЪР ООД се занимава с таксиметров пътнически транспорт. Това показа справка на Агенция “Фокус” в системата АПИС.
Според АПИС - в ЕМПАЙЪР ООД собственици са Александър Занев, Виолетка Попова, Емилия Попова, Ива Милчева Панагонова. Ива Милчева Панагонова и Силвия Милчева Панагонова са съдружници и съсобственици и на други фирми в областта на туризма, спорта и др.
Александър Занев е и едноличен собственик на ВИП ТРЕЙД ЕООД. Дружеството развива бизнес в сферата на ресторантьорството.
Той е и едноличен собственик на ВИ АЙ ПИ КОНСУЛТИНГ, занимаваща се с консултанска и проектантска, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство и агентство, сделки с интелектуална собственост, лизинг, хотелиерски и туристически услуги, както и всички други незабанени от закона сделки.
Занев е едноличен собственик на АЛЕКСАНДЕР - 65 ЕТ, занимаваща се с търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки.
Както "Фокус" съобщи - 44-годишният мъж бе намерен мъртъв в джип на ул. "Бял равнец" в кв. "Бояна".
Милчо Бонев по прякор Бай Миле /43г./ и петима от охранителите му бяха убити на място при престрелка в ресторант-градина "Славия" на ул. "Коломан" 1 в столицата на 30 юли 2004 г.

 

Бизнесменът бе убит в джипа си ”Сузуки Витара”
Сн.: БГНЕС Фото галерия 

Убитият в Бояна - близък до Бай Миле и ”Титан”
19 май 2009 / News.dir. bg
44-годишният Александър Занев, който бе разстрелян вчера вечерта в столичния кв. "Бояна", е бил съдружник със сестрата на вдовицата на Бай Миле, който бе убит през 2004 година, съобщи Фокус.
Според справка в търговския регистър Занев е бил съдружник с 25% участие в "Емпайър" ООД", което се занима с таксиметров транспорт, заедно с Ива Панагонова - сестра на вдовицата на Милчо Бонев – Силвия Панагонова. Ива Панагонова е управител на фирмата.
Тялото на Занев бе намерено с огнестрелни рани в джип "Сузуки Витара" на улица "Бял равнец" 9. Сигналът е подаден малко преди 19 часа вчера. Бизнесменът е известен на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Александър Занев е роден на 11 февруари 1965 г. Той е собственик на "Софийска баница" и е член на управителния съвет на Сдружение "Спортен клуб Титан". Бизнесменът е и едноличен собственик на "ВИП Трейд" ЕООД, занимаващо се с ресторантьорство и на "Ви Ай Пи Консултинг", занимаваща се с консултанска и проектанска, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство и агентство, сделки с интелектуална собственост, лизинг, хотелиерски и туристически услуги, както и всички други незабанени от закона сделки.
Убитият е бил и ликвидатор на "Панагюрски мини" ЕАД, на "Мини Перник" ЕАД и на "МК" - ЕООД.
 
 
Убитият в Бояна бил регистриран за хулиганство
19 май 2009, 12:52
  
Убитият снощи в столичния квартал Бояна Александър Занев има регистрация в полицията от 2005 г. за хулиганство. Това съобщи днес зам.-директорът на СДВР Николай Василев. Делото срещу него обаче е било прекратено.
Василев уточни, че снощният разстрел е станал към 18 ч., а сигналът в полицията е подаден в 18,45. Причина за късното подаване на сигнала според полицията е, че улицата е безлюдна и на нея не живеят много хора. Тялото на мъжа е било открито от двама младежи, които първоначално са се обадили в пожарната, а след това на 112 и 166.
Цялата техника, която се намира в дома на убития, е иззета, за да се установи дали има записи от охранителните камери. Предстои да се проведат още огледи на местопрестъплението и да се установяват връзките на убития.
44-годишният собственик на веригата "Софийска баница" Александър Занев е бил чакан от убийците си в засада в близките храсти и разстрелян, когато е минал край тях с джипа си "Сузуки Витара". Смъртоносният куршум уцелил Занев в главата и той починал на място.
Александър Георгиев Занев участва в няколко фирми. В една от тях - "Емпайър" ОДД, той е съдружник със зълвата на убития бизнесмен Милчо Бонев-Бай Миле - Ива Панагонова. Тя е сестра на съпругата на Бай Миле - Силвия Панагонова. Занев участва и в управлението на спортен клуб "Титан".
Справка в системата за фирмена информация "Дакси" сочи още участието му във "Ви ай пи консултинг", "Александъре-65" и "Вип трейд". /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Собственикът на "Софийска баница" застрелян в "Бояна" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди