изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:10 EET
Митко Пайнера се взе с ГЕРБ    
ПолитикаПреслава, Бони, водете ни към светло бъдеще!

Image
Бони започва купона. Снимки: vip.bg.info
Собственикът на продуцентската къща “Пайнер” Митко Димитров ще бъде издигнат за мажоритарен кандидат за депутат от ГЕРБ в Хасково. Това съобщи председателят на партията Цветан Цветанов по бТВ тази сутрин. Освен това партията на Бойко Борисов ще залага и на скулптора Вежди Рашидов. Той ще е мажоритарен кандидат в Кърджали, където ДПС издига лидера си Ахмед Доган, пише БЛИЦ. Ликувайте фолкпевици и интелектуалци. Музиката на народа и висшето изкуство най-накрая намериха пресечна точка и тя е листата на Бойко Борисов. Преслава все повече започва да прилича на един Че Гевара, но много по съблазнителен. Как да не ти е кеф да тръгнеш към светлото бъдеще след нея. И да ти пее :" Ало, полудя ли?" . Митко ще я пусне да води народа. Няма начин. Чалга и скулпутра ще ни поведат към светлото бъдеще. Ще пеем и ще дяламе. Само да не е в Беляне. На изборите ще получим достатъчно гласове, за да сформираме кабинет и да носим политическа отговорност сами, категоричен беше Цветанов. Ако все пак това не се случи, ГЕРБ може да разчита на евентуални партньори за съставяне на правителството в лицето на партиите, които са членки на Европейската народна партия. Това са ДСБ и СДС, които се явяват заедно на изборите в “Синята коалиция”.Цветанов отсече, че към момента не вижда друг субект, с който ГЕРБ да си сътрудничи.

 

Image
Снимки: Планета тв
Когато влезем във възможна изпълнителна власт, трябва да имаме доверието на ЕНП, защото само така ще си върнем спрените средства от Европейската комисия, а това става при ясни правила и прозрачност, обясни Цветанов. Той уточни, че това е причината ГЕРБ да води разговори с партньорите си в ЕНП за евентуални следизборни коалиции.
Image
Един ден на парламента. Снимки: vip.bg.info

Цветанов за пореден път увери, че ГЕРБ няма да се коалира с БСП и ДПС. Действията на “Атака” не кореспондират с тези на ЕНП и заради това не можем да си сътрудничим, отбеляза още председателят на ГЕРБ.
Image
Според Цветанов съветник на премиера Сергей Станишев стои зад сайта на партия “Нова Зора”, която атакува ГЕРБ. На 23 април 2009 г. е регистриран домейна от човек, който е в най- близкото обкръжение на премиера и пуска сайта, който работи срещу нас, а това не кореспондира с правилата на поведение, които трябва да имат държавните служители, коментира той.
виж в пълен размер

Цветанов каза, че ГЕРБ няма да влиза в компроматната полемика на другите партии, а ще води продуктивна и конструктивна кампания, защото най-важното за изборите са секторните политики, които предлагат различните формации, пише БЛИЦ
Image
Снимки: vip.bg.info
Image
виж в пълен размер
http://vip-bg.info
 


Сходни връзки

Митко Пайнера се взе с ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди