изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:23 EEST
Да помогнем на Горан!    
Общество
Да върнем радостта в очите на Горан!


 

 
 
Целта на тази кауза е да помогнем на Горан Костадинов Димитров да порасне и да изживее своя живот!

Горан е едно силно, весело и енергично дете на 6 години, готово да посрещне без страх всяко предизвикателство в живота. Той е второто детенце в семейството на София и Костадин Димитрови от гр.Варна. Едва шестгодишен, той вече е двукратен републикански шампион по Карате киокушин. Гого винаги е бил за пример и зарежда всички със своята смелост и борбеност.

Докато не настъпи 16.04.2009г. – денят, в който Гого беше опериран в Многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н.И.Пирогов". След многочасова операция лекарите съобщават на София и Костадин, че са отстранили част от злокачествено образувание (тумор), като останалата част е на труднодостъпно място и не може да бъде премахната. Първоначалната диагноза, която е поставена и съобщена на родителите на Гого е "Нискодиференциран сарком" - рак на съединителните тъкани в областта под стомаха. Лекарите казват, че НЯМА НАДЕЖДА и отказват да оперират повторно.

Диагнозата е най-ужасяващата новина, която родителите и семейството на Гого, дори не са предполагали, че някога ще чуят. Върху тях пада непосилния товар да се съвземат от първоначалния шок, да приемат жестоката действителност и да направят всичко възможно и невъзможно за да спасят живота на своето детенце.
Въз основа на резултатите от направеното хистологично изследване, 7 дни след направената операция, е издаден медицински документ с поставена диагноза Rhabdomyosarcoma spatii Retzii et recto – vesicalis – Ембрионален рабдомиосарком.

С така поставената диагноза има надежда Гого да бъде спасен. Шансът му да продължи своя живот е извършване на повторна операция за напълно премахване на тумора и последващо лечение в клиника извън България. По първоначални разговори с доктори от клиника в Германия това ще струва минимум 100 000 Евро. Сума, която е непосилна за семейството.

Обръщаме се към всички Вас и Ви молим всички заедно да постъпим така, както бихме искали да постъпят с нас, ако ние бяхме в положението на София и Костадин.

ПОМОГНЕТЕ НА ГОГО, ЗА ДА МОЖЕ ЕДНО МАЛКО И СМЕЛО СЪРЧИЦЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА БИЕ И ОЧИЧКИТЕ МУ ДА БЛЕСТЯТ СЪС СЪЩАТА ЕНЕРГИЧНОСТ И ЖИЗНЕНОСТ!

Банкова сметка за Дарители:

Банка ДСК ЕАД

IBAN:

BG 29 STSA 93 0000 1704 9161 - лв

BG 06 STSA 93 0000 1704 9187 - EUR

BICCODE: STSABGSF

Титуляр на сметката е Горан Костадинов Димитров

БЛАГОДАРИМ ВИ!
Dima Ivanova <dradeva@cpc.bg
 


Сходни връзки

Да помогнем на Горан! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди