изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:28 EEST
СТЕФАН ПАВЛОВ ОТ ГЕРБ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБС В БАЛЧИК    
Интервюта Стефан Павлов е новият председател на Общинския съвет в Балчик. Това решиха съветниците на извънредно заседание в понеделник, след като гласуваха тайно и избираха между Стефан Павлов от ГЕРБ и кандидатурата на Ивелина Колева от Атака. За Стефан Павлов бяха дадени 17 гласа, а за Ивелина Колева – 4. По повод избирането му за председател на Общинския съвет в Балчик НДТ потърси г-н Павлов:

-         Г-н Павлов, бихте ли се представили на читателите ни!

-         Роден съм на 1 август 1970 година в град Балчик- Семеен съм с две деца. Имам собствен бизнес.

-         Вие сте третият председател на Общинския съвет в Балчик за този мандат. Това притеснява ли Ви?....

-         Ни най-малко не ме притеснява. Това, което трябва да се свърши от мен като председател, аз ще го свърша. Ако колегите ми в Общинския съвет преценят, че съм си свършил добре работата, ще продължа да оглавявам  Общинския съвет. В противен случай – ще бъде избран друг, а аз отново ще стана част от групата общински съветници от ГЕРБ.

-         Какви са приоритетите Ви в работата Ви като председател на Общинския съвет?

-         Основният приоритет е обединяване на потенциала на общинските съветници, на общинската администрация и на всички специалисти в името на просперитета на Балчик. Считам, че хората в местния парламент не бива да се делят на партии, защото те са избрани за една кауза и тя е Балчик. Ние трябва и ще работим за това Балчик да се представя заслужено на картата на България и Европейския съюз. Сега, като най-неотложни задачи, ни предстои да гарантираме провеждане на честни и нормални избори за европейски и национален парламент. Ще трябва в рамките на изпълнението на бюджета за тази година, да се решават проблемите във всички сфери – образование, туризъм, селско стопанство и други.

-         В навечерието сме на 24 май, когато празнува Балчик. Какво ще пожелаете на съгражданите си?

-         Осигурена е богата програма за отбелязване на празника, за който ще посрещнем и много гости от страната и чужбина. Бих призовал моите съграждани да бъдат активни и да не се притесняват да ме търсят, както и досега. Независимо от проблемите им, защото няма големи и малки проблеми. Балчик е минал през много добри и тежки дни и смятам, че не е далеч времето, когато ще успеем да се отърсим от неволите.

Разговаря Станислава КРЪСТЕВА

 


Сходни връзки

СТЕФАН ПАВЛОВ ОТ ГЕРБ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБС В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди