изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:16 EEST
ДВЕ ДЕЦА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностДве деца - на 10 и 4 години, пострадаха при катастрофи, станали на 18 май, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


В 16.30 часа на кръстовище между улуците "Трети март и "Опълченска” в Генерал Тошево лек автомобил “Опел Астра” с добричка регистрация, управляван от А. А. /51/, блъска движещия се по път с предимство “Форд Ескорт” с водач С. С. /56/. В следствие на удара е ранено 10-годишно дете, возещо се на задната седалка във "Форд"-а. То получило контузия на главата, след извършен обстоен медицински преглед в Центъра за спешна медицинска помощ в Генерал Тошево е освободено. Няма опасност за живота му. По двата автомобила са нанесени материални щети. Извършените проби за употреба на алкохол на водачите са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от служители на РУ на МВР Генерал Тошево.
Малко преди това - в 14 часа, по бул.”25-септември” в Добрич, на кръстовище с кръгово движение на пътя Варна-Балчик е станала катастрофа между лек автомобил “Мицубиши Каризма”, управляван от С. А. /28/, и “Мерцедес С180” с водач Г. П. /25/. В резултат на удара возещото се на задната седалка в “Мерцедес”-а 4-годишно дете получило охлузна рана в областта на лицето, без опасност за живота.
По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РПУ. НДТ
 


Сходни връзки

ДВЕ ДЕЦА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди