изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:18 EEST
КМЕТЪТ ОПРЕДЕЛИ МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ    
НовиниСъс заповед № 622 от 15.05.2009 г. кметът на Добрич Детелина Николова определи местата за поставяне на агитационни материали, плакати, реклами и обръщения.

Афишарки ще има пред Централна поща, по ул. "Славянска", пред църквата "Св.Георги", пред Дом - паметник "Й.Йовков", до Историческия музей в Градския парк, пред Общински Младежки център, на площад "Свобода", до Стоматологията, пред Пътно управление, пред бивше кино "Родина", пред бивше кино "Добрич", пред "Евробанк", пред жилищен блок "Млад техник", пред болницата, пред ж.п.гара "Юг", пред жилищен блок "Албена", пред КАТ, в ЖК "Дружба" 1 и 2, в ЖК "Дружба" 2, в ЖК "Дружба" 3, ЖК "Добротица", в кв. "Хр. Ботев", кв. "Балик" и др.
Агитационни материали могат да се поставят и на табло на оградата на ресторант "Резиденция"; на оградата на Пожарната; на таблата пред бивш обувен завод "Добрич" ЕАД. Разрешава се поставянето на агитационни материали на сгради общинска собственост, предоставени за клубна база на партии и коалиции в Община град Добрич. Забранява се използването на превозни средства на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.
Заповедта гласи, че за поставянето на агитационни материали на сгради, огради, витрини и други, които не са общинска собственост, е необходимо разрешение на собственика или управителя на имота.
Срокът за премахване на поставените от партиите, коалициите и инициативните комитети агитационни материали е 10 юни 2009 година.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ОПРЕДЕЛИ МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди