изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "МАЙЧИНА ГРИЖА" ОТНОВО ПОМОГНА НА ТАЛАНТИ    
ЛюбопитноДамски клуб "Майчина грижа", който вече две години е синоним на добрите дела в името на добрички млади таланти, направи поредните си жестове. А най-радостни пред празника са ръководството и състезателките на клуба по художествена гимнастика "Албена4. От 17 до 20 юни именно добричкият клуб е домакин на Зоналното първенство по художествена гимнастика, в което засега са заявили участие 18 клуба  от Северна България и над 150 участнички. "Майчина грижа" пое генералното спонсорство на събитието.

ХОРО ЩЕ СЕ ВИЕ НА ПРАЗНИКА НА БАЛЧИК

Празникът на община Балчик се чества на 24 май. Традицията е от над 90 години, съобщи за НДТ кметът Кръстьо Митев. Гордост за балчиклии е първото училище в града, което е създадено още през 40-те години на миналия век. Първоначално празникът се отбелязвал с водосвет и училищно тържество и сбор на мястото, което сега се нарича "Сборно място", разказа кметът. По време на румънската окупация са правени неуспешни опити за неговата отмяна. Тази година общоградският празник започва в 10.30 ч., като в програмата ще участва Капанският ансамбъл. След това в центъра ще се вие празнично хоро.
НДТ - 21 май 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "МАЙЧИНА ГРИЖА" ОТНОВО ПОМОГНА НА ТАЛАНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди