изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:40 EEST
ПУСКАТ НА КОНЦЕСИЯ ТРИ СПОРТНИ ЗАЛИ    
НовиниНа предстоящото заседание на Общинския съвет в Добрич идната седмица ще бъдат внесени предложения за отдаване на концесия на три спортни обекта.

Предлагат се за дългосрочно наемане спортен комплекс "Русалка", училищна спортна школа и спортна зала "Работник". Предложението е ала "Русалка" да се отдаде на концесия за срок от 30 години. Сред изискванията за концесионера на зала "Русалка" е до края на десетата година да се изгради открит плувен басейн. До края на първата година от концесията трябва обектът да се газифицира, да се извърши ремонт на сградата на плувния басейн, да се подменят инсталациите на плувния басейн и той да се пусне в експлоатация, да се създадат нормални условия за ползване на спортните зали.
За Ученическа спортна школа предложения максимален срок на концесия е 15 години. Изискването към концесионера е да се вложат в реконструкция и модернизация не по-малко от 250 000 лева, без ДДС. До края на първата година да се извърши ремонт на баните, тоалетните и съблекалните в сградата, да осигури нормални условия за ползване на залите и съоръженията. За зала "Работник" предложения максимален срок на концесия е 12 години. Инвестицията до края на първата година трябва да е не по-малко от 45 000 лева и да се ремонтират покрива на сградата, баните, тоалетните и съблекалните, да се осигурят нормални условия за тренировки. 
 


Сходни връзки

ПУСКАТ НА КОНЦЕСИЯ ТРИ СПОРТНИ ЗАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди