изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:04 EET
"АЗ СЪМ СИНТЕЗ МЕЖДУ ДОБРУДЖА И ДЕЛИОРМАНА, КАТО СЕМЕТО И ПОЧВАТА"    
ПолитикаТова обяви пред пълната зала на читалище "Паисий Хилендарски" в Балчик лидерът на ДПС Ахмед Доган, който бе специален гост на концерта, с който Движението обяви старта на кампанията си за Европарламент и Народно събрание в региона

Вчера с концерт на група "Интро" и Есил Дюран официално своя старт на кампанията за предстоящия вот за Европарламент и Народно събрание направи партия "Движение за права и свободи". Да се срещнат с потенциалните си избиратели бяха шестима от номинираните за Европарламента от ДПС, начело с водачката на листата Филиз Хюсменова. Пред пълната зала Хюсменова благодари, че за втори път добруджанци я номинират и обеща да продължава все по-активно да работи за защита на интересите им. "Досега съм разкрила 8 офиса и заявявам, че следващия, който ще отворя, като евродепутат, ще е в Добрич, защото вие го заслужавате" - каза Хюсменова. От трибуната своя апел към присъстващите да бъдат по-активни в гласуването отправиха и другите кандидати за европейския парламент -  проф. Владко Панайотов, Метин Казак, Корман Исмаилов, Искра Михайлова, доц. д-р Алиосман Имамов. Настоящият депутат от Добрички регион Нихат Кабил пожела на добруджанци "пот, усилия и бачкане", за да може властовия ресурс, който Добруджа генерира да не пропусне възможността.
Последен пред множеството застана лидерът на Движението Ахмед Доган. "Ще направя една изповед пред вас. С особени чувства се вглеждам във вас и виждам себе си. Аз също съм добруджанец и ви разбирам. Защото съм синтез между Добруджа и Делиормана като семето и почвата. Добруджанецът е с широка душа. Той е особена порода човек. Аз самият съм такъв и понякога съм толкова великодушен, че чак не мога да се понасям" - каза Доган. Той призова жителите на региона да не се оставят на инерцията. "Добруджанците са като товарен влак - трудно тръгва, но като потегли няма спирачки да бъде спрян. Въпреки това е винаги мнителен - съмнява се в комшията, в роднината, в бъдещето, в миналото. В момента обаче е настъпил преломен момент в политиката. ДПС прави политика и е време да се събуди добруджанската душа. Трябва да се използва силната и позитивна енергия, която се генерира в Добруджа. Добруджа има нужда от пробив. Политическото оцеляване за ДПС означава задължително развитие. За да си равнопоствен, ти трябва да се развиваш ускорително. Анти ДПС кампанията става мода, защото не е приятно да изпреварваш другите. Моят акъл към вас е да бъдем отворени. ДПС е бърз влак и всеки регион трябва да е в него. На нас властта ни е нужна за решаване на вашето битие, на въпроса със земята, а не да се фукаме. Затова на тези избори Добруджа може да даде 21 хил. гласа" - завърши лидера.
Преди него пред журналисти Хюсменова заяви, че ДПС ще запази 4-те си мандата в европарламента и ще е успех, ако спечели пети. За народно събрание според Хюсменова партията има възможност да вкара 40 депутати. На срещата присъстваха областният управител на Добрич д-р Ердинч Хаджиев, областният лидер на ДПС в Добрич Денис Номан, членове и симпатизанти, общински съветници.
Платена публикация
 


Сходни връзки

"АЗ СЪМ СИНТЕЗ МЕЖДУ ДОБРУДЖА И ДЕЛИОРМАНА, КАТО СЕМЕТО И ПОЧВАТА" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"АЗ СЪМ СИНТЕЗ МЕЖДУ ДОБРУДЖА И ДЕЛИОРМАНА, КАТО СЕМЕТО И ПОЧВАТА"
Автор: Anonymous да 2009-05-22 @ 22:21 EEST
Ти си синтез между татарин и циганка, но си водач на турска партия в България. А преди си писал концепция за възродителния процес и са те потготвяли за български шпионин първо в Германия, после в Турция.............Сложна личност, синтезирана!?
ДПС - МАФИЯ
Автор: Anonymous да 2009-05-23 @ 02:34 EEST
Живяха си тъй както Бил Гейтс не е живял, ама дойде време за плащане с лъжи не става и как ще платиш това което си откраднал от цял един народ.ТИ СИ ЛИСИЦА АМА ЛОВЦИТЕ ТИ СТАНАХА МНОГО КЪДЕ ЩЕ БЯГАШ !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди