изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:04 EEST
Новото момиче на FHM : Българското сияние на Флорида    
ЛюбопитноНовият брой на FHM показва на страниците си още една невероятно хубава българка

Любимите снимки на Рали

 

 

Image
Новият брой на FHM показва на страниците си още една невероятно хубава българка
. Новият главен редактор на изданието Георги Неделчев за пореден път доказа, че като хрътка надушва красавиците и ги показва на заинтересованата българска публика, където и да се намират те. Самата Ралица Иванова, за която ще ви разкажем, живее във Флорида, която от откриването си за европейците е известна като земята на цветята. Ако живееше там в романтичните времена на Оцеола сигурно щяха да я кръстят “Българското сияние на Флорида”. Свързахме се с 24 годишната изумителна блондинка, защото бяхме прелюбопитни за подробности около нея. Тя наистина е изключително момиче.

 

Image
Какво ни разказа Ралица за себе си: “Ето я моята малка история... Аз съм Варна но живея от 5 години в Тампа, Флорида. Когато бях малка майка ми ме закара на първите ми пробни снимки и оттам тръгна всичко, започнаха да ме викат тук и там на снимки участвах в 3-4 рекалми в България. След като записах в колежа по туризъм във Варна и срещнах приятелят ми, за когото съм женена сега, решихме заедно да заминем за САЩ . Дойдохме тук и всичко толкова много ми хареса... В началото не се снимах ,но внезапно един фотограф ме попита дали не искам да се пробвам за календар, аз се съгласих и всичко започна на ново, започнаха да ме викат на снимки .В началото бяха не толкова важни, но с всеки изминат фотосеанс задобрявах все повече.
Image
Мога да кажа, че любимите ми снимки са по бански и бельо а и тук във Флорида има много работа свързана с този вид снимки . Много обичам да работя с профисионалисти а тук в САЩ има страшно много такива ,които знаят какво правят и правят моята "работа" по лесна .
Image
Преди месец добавих Георги Неделчев от към моите приятели във Facebook, той ми предложи да публикува моите снимки в FHM, аз веднага се съгласих."

 

Ако исакте да видите повече нейни снимки идете на www.RaliIvanova.com или www.strobemagazine .com

 

http://vip-bg

 


Сходни връзки

Новото момиче на FHM : Българското сияние на Флорида | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди