изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:28 EEST
Съотборници на Бойко Борисов: Мутри искаха да ни убият, нападнаха и деца!    
СпортЗвездата на домакините Методи Стойнев бе озверял, оплака се треньорът на Витоша (Бистрица) Александър Димитров

Съотборниците на кмета на София Бойко Борисов от аматьорския клуб Витоша (Бистрица) били бити от организирана банда мутри в Симитли. Това заяви старши треньорът на Витоша Александър Димитров, който заедно с хора от ръководството и футболисти на тима даде пресконференция и разказа подробно за случилото се в югозападния град. Повод за брифинга бе скандалът от събота, когато играчите на Витоша бяха нападнати и пребити в Симитли.

Любопитното е, че във Витоша играят и други известни личности, а не само Борисов. С картотеки са още вкаралият гол на Ювентус с екипа на Левски Чавдар Атанасов, както и бившият национал Гошо Гинчев.

"Това беше диващина, която не мога да си обясня. Станахме жертви на дивашки акт. Само късметът ни спаси от по-сериозни неща. Четирима от футболистите ни пострадаха тежко, като веднага след инцидента извадихме медицински, за които платихме 120 лева в благоевградска болница. Знаех, че ще имаме неприятности, но това не го очаквах. Преди мача мой футболист ми каза, че човек от Симитли му е звънял, за да ни дадат пари и да легнем. Играем феърплей и не се съгласихме. Човекът е заплашил моя играч, че ще ни почнат още от автобуса", разказа треньорът Димитров.

"Лошото е, че инициатор на цялата тази вандалщина бе опитен футболист, играл в "А" група, какъвто е Методи Стойнев. Той бе озверял и съветваше съотборниците си да ни убият. В 16 часа и 6 минути слязохме от автобуса и част от футболистите тръгнаха към терена, за да видят състоянието на игрището, а останалите се запътиха към съблекалнята. В този момент организирана група от мутри, добре напомпани, започнаха да млатят наши играчи. Най-неприятното бе, че дори непълнолетни деца ядоха пердах", каза още треньорът, добавяйки, че най-много са пострадали Сергей Ташков, който е играещ-президент и е на легло с комоцио, както и Константин Николов, Ивайло Колев и юношата Ангел Кюмюрджиев.

12 клуба от Югозападната "В" група ще излязат с декларация, в която настояват отборът от Симитли да бъде изхвърлен от групата. В Пресклуб "България" присъстваха и хора от някои от отборите в групата. Те единодушно заявиха, че са съпричастни с колегите от Витоша. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ 

 


Сходни връзки

Съотборници на Бойко Борисов: Мутри искаха да ни убият, нападнаха и деца! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди