изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:03 EEST
Доган: Ако исках БГ можеше да има друга съдба    
ПолитикаПрез последните десетина години правим всичко възможно да генерираме позитивна енергия...Ако съм искал да сбъркам само веднъж - съзнателно да сбъркам, България щеше да има друга съдба.


Това каза късно снощи по време на предизборната среща в Хасково лидерът на ДПС Ахмед Доган. Според него "с омраза политика не може да се прави". "Омразата поражда омраза, подобието ражда подобие, мъстта ражда мъст. Омразата не е езика на политиката, а силовите методи в политиката вече изчерпаха своите възможности", каза още Доган и добави: И на тези избори ДПС е пример за позитивно, толерантно отношение. "Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани и всички етнически и религиозни групи - с отговорност към самата държава, с възпитаване на едно позитивно патриотично чувство", подчерта още Доган. Лидерът на ДПС каза, че през последните 20 г. партията е направила всичко възможно да обучи цяло едно младо поколение от политици. "Те са над 25 000 и тяхното правило е " уважавай ме, за да те уважавам", каза в заключение Ахмед Доган. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Доган: Ако исках БГ можеше да има друга съдба | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Доган: Ако исках БГ можеше да има друга съдба
Автор: Anonymous да 2009-05-26 @ 11:09 EEST

Как да сбъркаш - Туркистан ли да се казва тая прекрасна държава. Ти не си български гражданин, работиш за турците и ти напусни държавата, а не да пращаш българи в други държави.

Доган: Ако исках БГ можеше да има друга съдба
Автор: Anonymous да 2009-05-27 @ 08:22 EEST
Този за къкав се мисли бе да не е написал курани керим бе , ади слез от сцената скоро ще се срещнеш с създателя на световете и там ще дадеш отчетите си дяволе!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди