изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:35 EEST
20-годишна студентка скочи от 9-ия етаж и оцеля    
Новини
20-годишна студентка е с опасност за живота, след като е скочила от деветия етаж на блок в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Сингналът е бил получен в 13.30 часа днес. Младата жена е скочила от прозореца на жилище на ул. ”Васил Левски“. Незабавно на място е бил изпратен полицейски екип и е сигнализиран Спешният център. Районът е бил отцепен. Пострадалата е била транспортирана в МБАЛ-Благоевград.
Има реална опасност за живота на младата жена, съобщи директорът на благоевградската болница д-р Чакалска. По първоначални данни на лекарите момичето, което се казва Вяра А. и е от Разлог, е със счупени прешлени и счупен череп и е настанена в отделението по реанимация, съобщи Дарик.
Вяра е студентка в Югозападния университет "Св. Неофит Рилски". Преди да скочи, тя се обадила на майка си в Разлог, че ще сложи край на живота си. При падането момичето се е оплело в кабели и това е предотвратило фаталния изход.
Полицаи са извършили оглед на жилището. По случая е образувано досъдебно производство. Засега не са ясни причините студентката да опита да се самоубие. dir.bg
 


Сходни връзки

20-годишна студентка скочи от 9-ия етаж и оцеля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди