изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:59 EEST
ИТАЛИАНСКИ ЦИРК ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ЦДГ “БОДРА СМЯНА” В ДЕНЯ НА ДЕТЕТО    
Новини

Президентът на фирма “Изида” Младен Матеев ще зарадва децата със сладолед



Клоуните Елиза и Рафаеле от аква цирк "Белучи" ще забавляват децата на ЦДГ "Бодра смяна" на 1 юни – Международният ден на детето, в градския парк в Добрич. С тях ще пристигне и Индиана Джоунс със своя крокодил. Възпитаниците на забавачницата ще имат възможност да видят и гигантска костенурка. Аква цирк "Белучи" ще гостува в Добрич от 2 до 4 юни с представлението Voyager в рамките на своето голямо европейско турне. Идеята на създателите на невиждания досега спектакъл е родната публика да опознае по-добре постиженията на цирковото изкуство и култура. Представленията на италианския цирк в Добрич ще са по два пъти на ден.  Спектаклите ще бъдат от 17,30 ч. и 19,30 ч. в квартал Дружба зад РУМ. Водни фонтани, летяща красавица, човек-паяк и куп екзотични животни са само част от вълшебствата в представлението Voyager на цирк “Акватико Белучи”.

Детска градина “Бодра смяна” ще отбележи празникът на малчуганите със спортни прояви. Точно в 10 часа в градския парк, пред тенис комплекс “Изида”, децата ще премерят сили в колоездачно шоу “По-бързи от вятъра”, което ще бъде проведено от треньора на местния клуб Георги Друмев. Веднага след това на футболното игрище на “Изида” ще се състои футболен мач на малки вратички между групите “Пчелица” и “Пеперуда”. Двата отбора ще изиграят две полувремена по 10 минути. Съдийството е поверено на елитния ни арбитър Боян Боянов, който има над 200 мача в “А” и “Б” професионалните ни групи при мъжете. По същото време на кортовете ще има изнесен открит урок по тенис. Заниманието ще води Юри Дойчев, който наскоро се завърна от световното първенство за ветерани в Майорка. Президентът на фирма “Изида” Младен Матеев ще зарадва децата със сладолед.


 


Сходни връзки

ИТАЛИАНСКИ ЦИРК ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ЦДГ “БОДРА СМЯНА” В ДЕНЯ НА ДЕТЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди