изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:39 EEST
Ходжа горил деца, мерел силата на вярата им    
НовиниХоджата на пловдивското село Стряма изпитвал силата на вярата у децата с огън. Кеазим Мустафа ме накара да си сложа пръста върху пламъка на запалката, за да провери колко съм грешен, разказва 13-годишният Христо.

Момчето твърди, че имало и други случаи с негови връстници. Същото казаха и други местни, които допълниха, че на едно хлапе дори изгорил ръката, съобщава “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
Хората не искат да ходят вече на петъчната молитва, твърди Илия Манчев, общински съветник от ДПС в община Раковски. Ще настояваме той да не бъде ходжа.
Това са пълни измишльотини, контрира ходжата. Преди време децата се биели и псували в джамията. Повиках ги и предложих на едното да си сложи пръста върху запалката и му казах. “Колкото можеш да издържиш, толкова грехове ще ти се опростят“, спомни си Мустафа.
Случката излезе на бял свят, след като 32-годишният Акиф Мустафа, син на ходжата, се оплака в полицията, че Илия Манчев го набил. Причина за скандала бил спор за асфалтиране на улици в селото. Активистът на ДПС отрича, но пострадалият си е взел медицинско. dir.bg
 


Сходни връзки

Ходжа горил деца, мерел силата на вярата им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди