изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:03 EEST
МЕДАЛ ОТ СЛЯПО-ГЛУХИТЕ ЗА КМЕТА НА ДОБРИЧ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова е удостоена с най-високата награда на Националната Асоциация на сляпо - глухите в България.

Престижното отличие ще бъде връчено от председателя на асоциацията Димитър Парапанов на 27 май от 10 часа в клуба на сляпо-глухите в Добрич, информираха от пресслужбата на общината.
Детелина Николова е удостоена с най-високата награда за изключителен принос за провеждането на три Национални празника на специфичните възможности през 2005, 2006 и 2007 година и за развитието на шахмата, спорта и художествената самодейност на сляпо-глухите. Националната асоциация изказва своята признателност и благодарност за огромните заслуги на кмета на Добрич за интегрирането на хората със сляпо-глухота в обществото. Благодарение на подкрепата и личната ангажираност на Детелина Николова над 180 хора с увреждания в продължение на три поредни години имаха възможност да докажат собствените си възможности, да добият ново самочувствие и да се срещнат с много приятели. Форумът на специфичните възможности и всички съпътстващи прояви в Добрич се утвърдиха като традиция в живота на Асоциацията на сляпо-глухите в България, информират още от пресцентъра на кметството.

 


Сходни връзки

МЕДАЛ ОТ СЛЯПО-ГЛУХИТЕ ЗА КМЕТА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди