изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:33 EET
Със сребърни прибори и сервитьор... маймуна    
Любопитно

Работата на сервитьорите не е толкова сложна, доказа японски ресторант, набиращ все по-голяма популярност с маймуната сервитьор Фуку-чан, съобщи РБК.



Ресторантът Каябуки, на 50 км от Токио, плаща на Фуку-чан в орехи, но услугите му са направо безценни за заведението. Въпреки отдалечеността на заведението от мегаполиса, от цялата страна се стичат японци, за да видят необичайния келнер. Заради повишения интерес резервациите за ресторанта се правят няколко месеца предварително.

Въпреки проблемите с обсъждането на менюто с гостите, Фуку-чан се справя отлично със задълженията си. Той няма проблем със смяната на салфетките, приборите и кърпите на посетителите.

Според собственика на ресторанта Каору Оцука маймуната си харесва работата. "Добрите маниери и грацията го правят подобен на френски сервитьор в луксозен ресторант", смята Оцука и добавя: "Всичко започна, когато от любопитство му дадох кърпа, а той я отнесе на клиента".

dariknews.bg


 


Сходни връзки

Със сребърни прибори и сервитьор... маймуна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди