изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:31 EEST
ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИ РЕДЯТ ИЗЛОЖБА ЗА СПАСОВДЕН    
ПразнициПо повод професионалния си празник - Спасовден, хлебопроизводителите и сладкарите от Добричко ще наредят изложба от хлебни и сладкарски изделия в четвъртък в градинката пред музея в "Стария Добрич".

Това съобщи за НДТ председателят на регионалната браншова структура в региона Тошко Няголов. "Празникът ни ще започне с тържествен водосвет. В изложбата ще се включат - освен производители, и ученици от гимназията по туризъм и студенти от Кулинарната академия" - допълни Няголов.
Около 15 хлебопроизводители от Добричко ще се включат и в десетото юбилейно издание на националния Събор на хляба, който тази година ще се проведе във Велико Търново, допълни още Няголов. "Там ще представим Добруджа с традиционните за региона вити погачи и краваи" - допълни той. По предварителна информация, събитието ще бъде уважено от съветник на президента. Очаква се на него да присъства и премиерът Сергей Станишев.
 


Сходни връзки

ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИ РЕДЯТ ИЗЛОЖБА ЗА СПАСОВДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди