изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:53 EEST
СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ СТАНА НА 25 ГОДИНИ    
Спорт
С тържество в зала "Русалка" спортното училище в Добрич отбеляза 25 години от основаването си. На юбилея присъстваха бивши и настоящи възпитаници и преподаватели. Поздравления поднесоха кметът на Добрич Детелина Николова, зам.-областният управител Олга Задгорска от името на губернатора Ердинч Хаджиев, както и директорът на учебното заведение Стефка Караянева.


Празничната програма бе открита от прекрасен танц на мажоретен състав на ЦДГ №29. След това шоколото презентира своите спортове, в които постига множество успехи. Авторите на книгата "От равна Добруджа до върховете на Олимп" Руслан Йорданов и Неделчо Колев представиха спортната енциклопедия и поздравиха всички присъстващи по случай годишнината. Те благодариха на община Добрич за подкрепата за реализирането на луксозното издание и заявиха, че в навечерието на премиерата 99% от тиража е изчерпан. Второ издание на спортния алманах няма да се издава, а тези които искат да се запознаят с олимпийската история могат да сторят това в библиотеките. Тържеството продължи с награждаване на бивши и настоящи възпитаници, треньори, преподаватели, спортни деятели. Сред гостите бяха забелязани футболистът Светослав Петров, олимпийците Пламен Паскалев, Петър Тачев, Борислав Асенов и др.
 


Сходни връзки

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ СТАНА НА 25 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди