изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:38 EEST
Комисар Илиев: Хотел "Рила" трябва да бъде затворен    
Ред и сигурностИзбухналият около 13.30 пожар в сауната на хотел "Рила", която е точно над Буда бар е потушен окончателно, предаде репортер на БГНЕС.


Имало е хора във фитнес центъра на хотел "Рила", когато е избухнал пожарът, каза специално за БГНЕС комисар Иван Илиев, началник на Столичната пожарна. Той разговаря със служителката на сауната Красимира, която обясни че, след като е включила тока, за да се загрява сауната, е отишла „да играе“ в другата зала и не е видяла, някой да е влизал вътре. Комисар Илиев заяви, че хотел "Рила" не отговаря на противопожарните изисквания и трябва да бъде затворен, защото е опасен. Според него е голям късмет, че при този инцидент никой не е пострадал.
БГНЕС припомня, гъстият дим, които се издигаше над хотела, е причина гостите дори в ресторанта на последния етаж да се евакуират на време. Евакуирани са били около 100 души, част от които участници в конференция. Сигналът за инцидента е подаден към 13.45, обясни един от управителите на хотел Рила. Според очевидци пожарната е пристигнала за минути. Служителите и гостите на хотела са били изведени много бързо. За сега според комисар Илиев няма данни за пострадали хора. На мястото пристигнаха две пожарни, коли на "Бърза помощ" и полиция. Все още не е изяснена причината за възникване на пожара.
Служителите и гостите на хотела вече влизат в него. Роднините на семейство, на което предстои сватба се оплакаха, че тържеството им е пред провал заради пожара./ БГНЕС
 


Сходни връзки

Комисар Илиев: Хотел "Рила" трябва да бъде затворен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди