изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:08 EET
Червената точка в центъра на Банкя изгоря тази нощ    
НовиниБанкя. Червената точка в центъра на Банкя изгоря тази нощ. Червените точки са леки шатри с предизборни материали на кандидата за евродепутат Илияна Йотова, които са разположени на няколко места в столицата. Пред Агенция “Фокус” Илияна Йотова съобщи, че всички материали, и всичко, което е било подготвено за днешната предизборна среща с жителите на Банкя, е подпалено и е изгоряло.


Оперативна група от 9-о РПУ е пристигнала на място и извършва оперативно-следствени действия. Шатрата е била охранявана, но е била подпалена изведнъж от много страни от група младежи и докато охраната пресече парка и започне да гаси, голяма част от инвентара е изгоряла, изгорели са предизборни материали, както и малкия диван, на който посетителите могат да сядат по време на разговорите.
Предишната вечер охраната е била до шатрата и всичко е било спокойно. По заповед на столичния Инспекторат колата е била преместена на съседната улица. Охраната е реагирала, извикали са пожарната и полицията гасили са усърдно, тъй като е можело да стане голяма беля - в съседство до шатрата има дървена сцена. За щастие няма пострадали, каза Илияна Йотова.
 


Сходни връзки

Червената точка в центъра на Банкя изгоря тази нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди