изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:55 EEST
Катастрофа отне живота на съпругата на кмет на котленско село    
НовиниПри катастрофа е пострадало семейството на кмета на котленското село Ябланово Шериф Куванджъ, съобщиха от полицията

При тежкия инцидент на място е починала 36-годишната съпруга на Куванджъ. Самият Куванджъ е приет за лечение в реанимацията на Областната болница в Сливен в тежко състояние и опасност за живота му. 15-годишният им син е пострадал по-леко.

От полицията в Сливен уточниха, че семейството е пострадало при пътуване със семейния автомобил "Опел вектра", управляван от Шериф Куванджъ.

Инцидентът е станал около 22.30 часа на пътя Котел - Тича. 38-годишният водач на „Опел"-а при навлизане в завой при мокра настилка е загубил контрол над колата и се блъснал челно в насрещно движещ се товарен автомобил "Ивеко". В следствие на удара на място е починала возещата се на предната седалка жена.

38-годишният Шериф Куванджъ е кмет за трети мандат на най-голямото село в община Котел - Ябланово, което е населено с етнически турци. Той е член на СДС и три пъти е издиган от синята партия за кмет. 

По случая е образувано досъдебно производство.

dariknews.bg/

 


Сходни връзки

Катастрофа отне живота на съпругата на кмет на котленско село | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди