изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ

ОВЕН - Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат.

ТЕЛЕЦ - Технически спънки могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им.

БЛИЗНАЦИ - Умеете да се владеете и ще потиснете раздразнението си от някого, давайки преднина на по-важни неща. Успехи в личен план или други значими за вас неща ще ви зарадват.

РАК - Повече време ще отделяте за проблемите на другите, но няма да съжалявате. Претенциите на близките ви ще придобият ново значение за вас и не с друго, а с мислите, на които ще ви навеждат.

ЛЪВ - С конструктивните си решения ще влияете на събитията, довеждайки ги в полза на повече хора. С поведението си ще ги приобщите към общата цел и заедно ще вървите напред.

ДЕВА - Ще се консултирате по въпроси, свързани с предстоящи изяви, с организацията им и привеждането ви готовност за изпълнението им. С поведението си ще влияете върху другите.

ВЕЗНИ - Деликатна ситуация ще ви накара по-добре да анализирате действията си и подтикне към вземане на конкретни решения. Благоприятно ще се развие деня за повечето от вас.

СКОРПИОН - Проникновено и с дух ще печелите привърженици за каузата си днес. Гласуваното ви доверие задължава да останете на висота и да работите за постигане на съответните резултати.

СТРЕЛЕЦ - Бъдете искрени в отношенията си, каквото и да ви струва това. С премислените си действия ще привлечете вниманието на ръководителите си и това ще се отрази добре на кариерата.

КОЗИРОГ - С помощта на съветниците си днес ще вземете належащи решения, с които ще осигурите развитието на наболял въпрос. Ако се чувствате несигурни в нечие обкръжение си изяснете причинете.

ВОДОЛЕЙ - Вниманието ви ще е съсредоточено както върху преките ви задачи, така и върху човек, когото харесвате. Романтичните ви желания ще провокират среща, която ще постави начало на връзка.

РИБИ - Ще следвате набелязаната програма, имаща за цел да направи положителни промени, както на работното място, така и в живота ви. Щастливи сте, че има хора, готови да ви помогнат.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди