изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:29 EEST
КМЕТОВЕ БЛАГОДАРЯТ, ЧЕ ЗАПУШИХА ДУПКИТЕ    
НовиниВ края на миналия месец приключи ремонтът на участъци от път III-9701 Преселенци - Сърнино и  път ІІІ-2963 Сърнино - Спасово в община Генерал Тошево, съобщиха от пресслужбата на Областно пътно управление - Добрич.

 Обща дължина на отсечките, по които се работи, е 19 км, допълват от управлението, като те свързват Преселенци, Сърнино и Спасово. Селата са част от 6 отсечки от Ремонтната програма на НАПИ за 2009 г. на територията на областта. В тази връзка 12 кметове и кметски наместници от община Генерал Тошево са изпратили отворено писмо с благодарности за това, че участъкът е ремонтиран. Това се прави за първи път от 20 години, заявяват в писмото си кметовете. В тази връзка от ОПУ припомнят, че в средата на май в Добрич по инициатива на областния управител се проведе кръгла маса по проблемите на пътната инфраструктура в областта. На срещата бяха набелязани основните участъци по пътищата, които се нуждаят от активната намеса на Националната агенция "Пътна инфраструктура". Тъй като проектиране на нови пътища в областта няма, агенцията в лицето на нейния изпълнителен директор инж. Янко Янков се ангажира с ремонт и рехабилитиране на съществуващата пътна мрежа и за близо 2 седмици бе направен ремонт на 19 км третокласни пътища.
 


Сходни връзки

КМЕТОВЕ БЛАГОДАРЯТ, ЧЕ ЗАПУШИХА ДУПКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди