изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:13 EET
ВЪЛНУВАЩ ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА НА 1 ЮНИ    
КултураБогатата програма за децата на Добрич е подготвила общината по повод днешния 1 юни. В 9.45 ч. ще започне дефиле на участниците в детски карнавал, посветен на празника. От ресторант "Стара къща" до площад "Демокрация" малки палавници от детските градини ще дефилират, облечени в костюми на свои любими приказни герои.

В 10 ч. на площада ще започне празник с участието на над 500 възпитаници на всички детски градини, които ще пеят, рисуват, танцуват, ще изработват хвърчила, въртележки и цвтни гирлянди. Техен домакин ще бъде кметът на Добрич Детелина Николова, съобщиха от общината. Фирма "Изида" за поредна година ще изненада палавниците с над 500 сладоледа изкушения, осигурени специално за Международния ден на детето. В 10.30 часа на пл. "Свобода" ще бъде даден старт на детска Мини формула, а най-добрите ще получат атрактивни награди, осигурени от общината. В 16 ч. ще се играе безплатно представление на кукления спектакъл "Трите прасенца". Празникът ще завърши с премиера на музикалния спектакъл "Трилър" - от 19 часа в Драматичния театър "Йордан Йовков".
 


Сходни връзки

ВЪЛНУВАЩ ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА НА 1 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди