изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:22 EEST
18-ГОДИШЕН ПОЧИНА СЛЕД НАРЪГВАНЕ С НОЖ    
Ред и сигурност18-годишен младеж от варненското село Тополите почина, след като бе наръган с нож.


Приятелят му - на същата възраст, е в ОАИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с три рани от нож.
Съобщение за двама пострадали младежи, които потърсили медицинска помощ, е получено в Първо РПУ от Спешно отделение на МБАЛ около 5 минути след полунощ на 29 май. Младежите отишли в лечебното заведение с прободни рани по телата. "Когато го докараха, загиваше" - казаха лекари за Янко Миленов от Тополите. Въпреки усилията им, около 1.30 часа младият мъж починал. Той бил наръган само веднъж. Направената аутопсия в Отделението по съдебна медицина установила, че причина за смъртта е остра кръвозагуба от прободно-порезна рана на черния дроб. Приятелят на Янко - Сашо Иванов от Варна, бил наръган три пъти. "Раните са от нож и са непроникващи - в гърдите и гърба" -  казаха за НДТ медици. Младежът е опериран по спешност.  
От Областната дирекция на МВР в Добрич съобщиха, че инцидентът с двамата младежи станал в ЖК "Балик", но не дадоха повече подробности.
Жителите на село Тополите бяха шокирани от новината за смъртта на Янко Миленов. Те разказаха, че е добро момче, не е имал никога противозаконни прояви. Учил до 8 клас в училището в селото, а после - в гимназия във Варна. Родителите на Янко били разведени, баща му е в затвора, а майка му работи като кондуктор на ЖП-гарата във Варна. Починалият има четирима братя и сестри, последното дете е от новия мъж на майка му. 
Във връзка с убийството е образувано досъдебно производство. Мероприятията по изяснявяне на случая и  разкриване на извършителя се извършват от Първо РПУ  и  секор "Криминална полиция". НДТ
 


Сходни връзки

18-ГОДИШЕН ПОЧИНА СЛЕД НАРЪГВАНЕ С НОЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди