изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:11 EEST
ИЗМАМИХА ДОБРИЧЛИЯ С 5 000 ЛЕВА    
Ред и сигурностС 5 000 лева олекна добричлия, след като бе измамен по класическата схема за катастрофа с починало дете, предизвикана от близък, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


54-годишният потърпевш се жалвал за извършеното престъпление в Първо РПУ около 18 часа на 29 май. Пред органите на реда разказал, че на същата дата около 13.40 часа по телефона му се обадил непознат мъж, представящ се за адвокат. Той му съобщил, че синът му е задържан в полицията, тъй като е блъснал дете, което починало в болницата. За да бъде освободен от ареста, бащата трябвало да заплати 30 000 лв. Тъй като 54-годишният мъж нямал толкова пари, предложил на мнимия адвокат да заплати първоначално 5 000 лв. Двамата направили уговорка, като измамникът казал на бащата, че ще изпрати свой служител за вземане на парите. Сумата била  предадена на неизвестно лице около 16 часа до комплекс “Рила” в Добрич.
За изясняване на случая и разкриване на извършителя се работи в условията на досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

ИЗМАМИХА ДОБРИЧЛИЯ С 5 000 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди