изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
В ДЕНЯ НА ДЕТЕТО СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ И СТЕФАН СЛАВОВ ИГРАХА ЗА ОТБОРИТЕ НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА"    
Спорт "Страхотно, невероятно! Днес играх със Светльо Петров и Стефан Славов", това бяха думите на децата от ЦДГ "Бодра смяна" в Добрич след футболният мач между отборите на "Пчелица и "Пеперуда", който се проведе на минифутболното игрище с изкуствена тревна настилка в комплекс "Изида" в градския парк.

Малчуганите бяха на седмото небе, че бяха съотборници с едни от най-големите имена в историята на футбола в родния си град и в страната. Срещата бе ръководена от най-добрия рефер от Добрич с най-много срещи в професионалния футбол. Свирката наду Боян Боянов, който в кариерата си има над 200 срещи в елитните ни групи. Двубоят приключи при резултат 3:3, а съотборници на Петров и Славов бяха Теодор Тодоров, Никола Къдрев, Лъчезар Станчев, Александър Петров, Александър Драгнев, Иван Пламенов, Кирил Венциславов, Илия Михайлов, Максим Драгомиров, Станислав Наталиев. "Тате, тате, снимай как играя със Светльо Петров", извика едно от децата по време на срещата. По време на двубоя близо 50 деца от забавачницата бяха седнали на трибуните и мощно аплодираха своите отбори.  


Светослав Петров е български футболист роден в Добрич на 12 февруари, 1978 година. Играл е за отбора на Добруджа до 1999 година където става републикански шампион при децата - 1992-обявен за най добър полузащитник на републиканския турнир за излъчване на шампион при децата в гр. Сливен с детските отбори на "Черноморец" - Бс, "Етър" - Велико Търново и "Миньор" Перник, носител на купата на България за юноши младша възраст - финален мач срещу "Пирин" - Благоевград след изпълнение на дузпи на стадиона в гр. Ловеч, а след това се е преместил и играл като полузащитник в ЦСКА. Светослав Петров е бил шампион на България през 2002 година. През 2005 година, той е играл в Русия - в отбора на "Кубан" от гр. Краснодар. През 2006 играе за "Локомотив"-Сф. През 2007 г. подписва 3-годишен договор с "Нефтчи" (Баку) от Азербайджан, откъдето през есента на 2007 е преотстъпен за 1 год. на китайския отбор ЧАНГ ЧУНГ ЯТАЙ с който става ПЪРВИЯТ БЪЛГАРИН - ШАМПИОН НА КИТАЙ по футбол. Договорът му с отбора от Баку изтече и сега е пред завръщане в ЦСКА, писаха наскоро медиите в България. 


Стафан Славов беше капитан на шампионския отбор на юношите старша възраст на Добруджа, окичили се със златните медали през 1993 година. Играе за Добруджа от средата на 90-те, остава в клуба и след изпадането от А група и му помага от есента на 2002 година отново да се завърне в елита. Стефан играе за Добруджа до края на 2004 година. Сега е в редиците на Калиакра. Децата днес получиха сладолед от фирма "Изида" и сокчета и чай от СЖИ ГРУП.

 

 


Сходни връзки

В ДЕНЯ НА ДЕТЕТО СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ И СТЕФАН СЛАВОВ ИГРАХА ЗА ОТБОРИТЕ НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди