изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:54 EEST
Нов обир на банков трезор    
Ред и сигурност
Обир на банков трезор беше извършен тази нощ в Петрич. Тази сутрин в 8 часа в местното полицейско управление охранител подал сигнал за проникване в обществения трезор на "УниКредит Булбанк" на ул. "Рокфелер" в града, съобщиха от полицията, цитирани от Фокус.


Незабавно на място е изпратен полицейски екип, който установил, че през нощта е проникнато с взлом в сградата. Криминалисти извършват оглед на място.
Пред БТА говорителят на Окръжна прокуратура в Благоевград Елка Атанасова заяви, че е образувано досъдебно производство. Тя поясни, че не става дума за проникване в трезора на самата банка, а за обществения трезор, където се съхраняват банкови касети, наети по договор от физически и юридически лица. Уточнява се броят на разбитите касети и липсващите ценности от тях, допълни Атанасова.
В началото на април банда от преоблечени като полицаи бандити нападна охраната на обществен трезор на ул. “Княз Борис“ в София и го обра. Тогава бяха отворени над 100 касетки, като по неофициална информация задигнатите пари и ценности са за около 3 млн. лева.
През декември пък бе обран трезор пак на "УниКредит Булбанк" в Благоевград, който още не е разкрит.
Междувременно преди няколко дни съдът в Кюстендил постанови постоянна мярка задържане под стража за седмината от така нареченета Люлинска банда, която беше заловена при опит да обере банка. dir.bg
 


Сходни връзки

Нов обир на банков трезор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди