изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:44 EEST
ЕВРОПА ИМА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКО НАСТОЯЩЕ,ТО Е ЧАСТ ОТ ПЪТЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗАТА    
Политика Защо участвам в изборите за Евродепутат?

Имам няколко причини:
1. Европейският съюз е нашият общ дом
Европейският съюз е не само икономическа общност, но и общност на ценности! От 1999 г. работя по проекти за утвърждаване на тези ценности и политики в Добричка област. От опит зная - ние не сме по-лош материал от другите европейски народи! Нашата обща култура е завидна,  гъвкави сме в намирането на решения! Но, върху нас тегне орисията да сме най-бедната държава в Европейския съюз! С най-ниски доходи, с най-висока смъртност, с корумпирана държавност! И това намалява самочувствието ми на българка! Не ми е присъщо да стоя настрана и да критикувам! Ако мога да променя нещо, влизам в боя!

2. Имам опит,  работя за утвърждаването на каузи! Мога да бъда полезна на региона, в който живея!
Опитът ми е от Комсомола като секретар, от Търговската палата – като експерт, от Общината – като общински съветник и заместник-кмет „Икономическо развитие и евроинтеграция”, от банка като директор на клон. Ангажирана съм в неправителствения сектор и работя за силно гражданско общество!   
Зная, че ако нещо може да се промени, трябва първо да се променят правилата. А Европейският парламент е място, където тези правила се задават и променят! Искам при създаването на правилата да се отчитат по-добре българските интереси и особености! Това е кауза, зад която заставам!

3. Защо в  листата на Бюлетина № 9? Защо под флага на Социалдемокрацията?
Аз съм човек с ляво, социално мислене. Не мога да бъда щастлива, ако успявам, а съседите и приятелите ми са безработни, болни, живеят в мизерия. Ние продължаваме да нямаме средна класа. Нашите учители и лекари, културните ни дейци продължават да са част от най-интелигентната и социално-бедстваща прослойка. А това не е социално справедливо, то вреди на нацията ни!
Не е почтено политическите играчи да внушават, че партия „Българска Социалдемокрация” (Евролевица)  е партия „Александър Томов”. Не считам, че неговите  лични проблеми трябва да хвърлят сянка  върху социалдемократическата идея! Сама се убедих в международния авторитет на БСД, като участвах в заседание на комисия на Социалистическия Интернационал през май т.г.  Европа има социалдемократическо настояще, то е част от пътя за преодоляване на кризата!  Уважавам моите съпартийци, както и всички 23 000 души, които се подписаха, за да бъде регистрирана и да участва на изборите за Европарламент партия „Българска Социалдемокрация”. 

Уважаеми съграждани,
Вие ме познавате! Единстваният кандидат за евродепутат, който живее и работи в региона! Направете своя преференциален избор с  ЛЯВАТА АЛТЕРНАТИВА – ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ”  и БЮЛЕТИНА № 9! 
Галина Митева

 


Сходни връзки

ЕВРОПА ИМА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКО НАСТОЯЩЕ,ТО Е ЧАСТ ОТ ПЪТЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗАТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЕВРОПА ИМА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКО НАСТОЯЩЕ,ТО Е ЧАСТ ОТ ПЪТЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗАТА
Автор: Anonymous да 2009-06-01 @ 20:35 EEST
боже ,няма ли спасение от тая комсомолка-банкерка, дето не е свършила работа за пет пари през живота си
най-противната мафиотка ,женена за най-мазния тип на света


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди