изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:19 EEST
УЧЕНИК ОТ ДОНЧЕВО ТРИУМФИРА НА ИГРИЩЕТО НА "ЛАЙТХАУС ГОЛФ РЕЗОРТС"    
СпортНа голф клуб "Лайтхаус голф резортс" край Балчик се проведе първият голф турнир по случай Деня на детето.

Състезанието се организира от Българската голф асоциация (БГА) с участието на деца от Балчик и Добрич, които от няколко години играят голф по специална програма на Асоциацията. Турнирът премина под ръководството на Алън Рогът, директор по развитието към БГА.

С награди от турнира за тръгнаха Емил Петков, Гергана Лазарова и Христо Рукев. Тримата получиха нови голф стикове и екипировка. 13-годишният Емил Петков от ОУ “Кирил и Методий” от село Дончево, община Добричка, триумфира в състезание за ученици. Той показа най-добри резултати и прати топката с най-точни удари до флагчето на 100 метра. Емил беше единственият, който вкара топчето с един удар в дупка в турнира на завършващата част от играта. На 6 дупки той направи впечатляващия резултат от 19 удара. За най-далечни удари той изпрати топките над 150 метра. Тримата наградени заедно с над десет други свои съученици тренират голф в Младежкия голф клуб “Виктор” в община Добричка и във Варна голф клуб. Техните добри постижения на място видя директорката им Мария Иванова. Своите възпитаници окуражаваше и директорката на Езиковата гимназия в Добрич Милена Иванова. Тя се зарадва на представянето на 18-годишния Стефан Митев, който прати топката на 200 метра. На състезанието присъстваха и преподаватели от Балчик и от ПМГ “Иван Вазов” – Добрич. Награди за голф надежди получиха Поли Филипова и Руслан Иванов.
 


Сходни връзки

УЧЕНИК ОТ ДОНЧЕВО ТРИУМФИРА НА ИГРИЩЕТО НА "ЛАЙТХАУС ГОЛФ РЕЗОРТС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди