изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:10 EEST
Групата на Таки вадила очи    
Ред и сигурностГрупата на Христофор Аманатидис, по-известен като Таки вадила очи. Освен за участие в наркогрупа на задържаните ще бъде повдигнато и обвинение за тежки телесни повреди, съобщиха от Софийска градска прокуратура.

Обвинителите днес назоваха имената на 6 – мата задържани. Това са Свилен Николов, Цветан Миленов, Владимир Иванов, Васил Христов, Асен Китанов, Васил Бекиров. Всичките са обвинени по член 321 за участие в престъпна група и в момента са задържани за 72 часа. От Прокуратурата издирват още лидера на групата Таки, неговия приближен Христо Вартерян - Исуса, както и Любомир Костадинов и Александър Пацов, за който се знае, че е професионален боксьор. От Прокуратурата казаха, че все още нямат яснота дали Таки е напуснал страната. Обвинителите обаче бяха категорични, че ще се направи всичко възможно да бъдат задържани и останалите членове на групата. Обвинението щяло да се базира на СРС-та, както и на показания на анонимни свидетели, които ще бъдат защитени по всички правила на Закона. 

Групата на Таки за разпространение на наркотици, действала на територията на София и Кюстендил беше разбита вчера при планирана полицейска операция с участието на ВКП. Арестувани бяха 10 души.  Това не са обикновени улични-дилъри, а стоят на много по-високо ниво в разпространението на наркотици, обясниха от прокуратурата. Работата срещу групата е започнала още през февруари тази година. Обвиненията срещу задържаните не са балон, а има и специални разузнавателни средства. Освен това има и защитени анонимни свидетели от средите на задържаните, казаха още от прокуратурата.

Милан Николов, БЛИЦ

Нарковойна пламва до месец

Грък е “баронът” на българската мафия

Влаха- новият наркобос, Демби е анимационен герой

Отвличания, смърт, взривени джипове, ченгета...

Колумбийци погнали Таки, той се скрил в ЮАР

Прокуратурата погна и Таки

Парамов призовава Станишев да отстрани Петков или да му сложи охрана

 


Сходни връзки

Групата на Таки вадила очи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди