изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:49 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНТРАБАНДА ЗА 40 МЛН. РАЗКРИХА НА ГКПП - ЙОВКОВО    
ЛюбопитноПри проверка на влизащ у нас товарен автомобил с румънска регистрация е засечена контрабанда на стоки за около 40 млн. лв. Това съобщиха от Митница - Добрич. Автомобилът пътувал от Германия за България. Стоката била предназначена за варненска фирма. Контрабандата е засечена при проверка на ГКПП - Йовково. При проверка шофьорът е представил фактура и спецификация на обща стойност 24 269 дойче марки. При щателен оглед на кабината му обаче е открита спецификация за стоките на стойност 63 533 марки. Проверката по случая продължава.

ПРОЕКТ ЩЕ УЧИ МЕСТНАТА ВЛАСТ ДА СЛУША ГРАЖДАНИТЕ

Проект "Академия за граждански контрол" стартира от началото на юни в Добрич. Той е разработен от клуб "Социално развитие" и е финансиран с 8 743 долара от фондация "Реформа в местното самоуправление", с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. Продължителността му е 7 месеца. Предвижда се той да завърши с разработването на проект за наредба за работата на местната власт с обществените и неправителствените организации, която ще бъде предложена на Общинския съвет за приемане.
НДТ - 3 юни 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНТРАБАНДА ЗА 40 МЛН. РАЗКРИХА НА ГКПП - ЙОВКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди