изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:10 EEST
ПРОЕКТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ДЕЦАТА    
Новини"Моето училище - моят интересен свят" е новият проект на община Добрич, който ще подобри условията в добричките училища и ще създаде нови възможности за учениците.

Средствата в размер на 380 хиляди евро се осигуряват по Оперативна Програма "Развитие на човешките ресурси", съобщиха от пресслужбата на кметството. В продължение на две години над 1470 ученици от 18 общински училища ще могат да творят и да развият своя потенциал в извънкласни учебни занимания. Ще бъдат организирани занимания по футбол, тенис, волейбол, колоездене, изобразително изкуство, природонаучни дисциплини, езикови школи. В рамките на общинския проект всички ученици, които участват, ще имат възможността да ползват безплатно школите и клубовете. За извънкласните занимания ще бъдат закупени необходимите екипировки и пособия. На децата ще бъдат осигурени преподаватели. Над 10 хиляди лева от средствата ще се  използват за ремонти на физкултурни салони и за закупуване на спортни съоръжения. Дейностите ще приключат с концерти и състезателни игри, на които децата ще представят наученото по време на извънкласните занимания.
 


Сходни връзки

ПРОЕКТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ДЕЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди