изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:59 EEST
Групата „Бони М” ще изнесе пет концерта в България    
Култура Добрич. Добрич е първата спирка от Балканското турне на легендарните „Бони М”, съобщи на пресконференция в Добрич Даниел Стефанов, представител на продуцентската компания, която организира гостуването на групата в България, предаде кореспондентът на радио „Фокус” – Варна.

По думите на Стефанов, след миналогодишния фурор, който групата е направила в София, сега предстоят пет концерта на „Бони М” в България (Добрич, Варна, Бургас, Шумен и Дупница) и два в Румъния, като единият ще бъде в Букурещ. „Бони М” и Мейзи Уилямс ще представят най-големите си хитове на добричката публика на 29 юни от 20.30 часа на сцената на Летния театър. Вече започна продажбата на билети в града (с цени от 10, 15 и 20 лв.). Феновете на музикалната група могат да си купят билети на две места в Добрич – касите на Читалище „Йордан Йовков” и Драматичния театър. За Добрич са осигурени 2000 билета. Концертът е станал възможен благодарение и на общината в града. „Бони М” ще долетят направо от Лондон. По предварителен план се очаква да кацнат на летище София на 28 юни в 14.30 часа. Групата ще отседне в курорта „Свети Константин и Елена”. Целият екип на групата ще наброява 12 души. Осветлението, озвучаването и пиротехническите ефекти ще бъдат осигурени от българска страна. Менюто на певците трябва да включва предимно постни ястия и риба, а кетърингът зад сцената – чай, мляко и плодове. Организаторите обещават плътно един час и десет минути среща с легендарните хитове на „Бони М”.
„Бони М”, заедно с групи като АББА, Бий Джийс, поставят началото на диско музиката. Групата е създадена в средата на 70-те години на миналия век и постепенно тя завзема диско сцени и телевизионни шоу програми по света. Така „Бони М” заедно с Мадона, Елтън Джон и Майкъл Джексън стават едни от най-продаваните артисти на всички времена с повече от 100 милиона продадени албуми. Следващият месец в Добрич ще зазвучат любими песни, като „Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, една смесица от реге, диско, фънк, соул и рок.
Жулиета НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Групата „Бони М” ще изнесе пет концерта в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди