изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:13 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 04.06.2009    
ВреметоПрез нощта над западната половина от страната ще започне намаление на облачността , но над източната все още ще се задържа предимно облачно с продължаващи превалявания и гръмотевици, в процес на стихване. Утре преди обяд по-значителна облачност ще има над Източна България, възможно е да превали, но по-късно през деня ще престане.

В останалата част от страната през по-голямата част на деня ще бъде предимно слънчево, с характерната за периода от годината купеста облачност главно над планинските раиони в следобедните часове. Вятърът през деня ще бъде от запад, в Дунавската равнина до умерен. Максимални температури между 23 и 28°, в София 23°.

Атмосферното налягане ще се повиши ставайки близко до средното за месеца.

Над планините преди обяд в повечето раиони облачността ще бъде незначителна, но с облачни шапки по върховете. Значителна ще бъде облачността над Източна Стара планина, Източните Родопи и Странджа където на места все още ще превалява. След обяд над планинските райони ще се развие купестодъждовна облачност, но ще бъде почти без валежи. Вятърът по билата ще бъде умерен до силен от северозапад. Максимална температура на 1200 м. около 16, на 2000 м. около 10°.

По-значителна ще бъде облачността в предобедните часове, когато на места все още ще превалява. По-късно през деня ще намалее. Вятър до умерен от запад. Максимални температури до 22-24°. Температурата на морската вода е от 20° по северното до 22° по южното крайбрежие.

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 04.06.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди