изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:43 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР- гр. Добрич e регистрирано едно  криминално престъпление.

 

На 03.06.2009г. в РУ на МВР-Каварна се тъжи гражданин от гр.Каварна за това, че неизвестен извършител за времето от 02.06. – 03.06.09г. от стопански двор в с.Българево е извършил кражба на 3 броя стартери от трактори “Болгар”  и  “ЮМЗ”. По случая  се извършва проверка от РУ на МВР Каварна.

През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно – транспортно произшествие с материални щети. Констатирани са 3 случая на управление на автомобил след употреба на алкохол.

На 03.06.2009г. в гр.Добрич около 15.30ч. по ул.”Поп Богомил” посока ул.”Калиакра” до старата бирена фабрика, автопатрул на “КАТ” спира за проверка лек автомобил марка “Москвич” с водач Д.Г. на 37г. от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол на водача,  техническото средство е отчело 2,53 промила алкохол. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство по описа на Първо РУ-Добрич.

На 04.06.2009г. в гр.Добрич около 03.15ч. по ул.”Кирил и Методий” посока хотел “България” до училище “П.Р.Славейков” автопатрул при ОД на МВР-Добрич спира същия лек автомобил  “Москвич” управляван от неправоспособния К.К. на 42 год. от с.Царевец. При извършената проверка за алкохол  техническото средство е  отчело 1,61 промила алкохол. По случая е започнато бързо производство по описа на Първо РУ-МВР-Добрич.

На 04.06.2009г. около 02.15ч. по ул.”Христо Ботев”, посока ЖК”Балик” до заведение за бързо хранене, автопатрул на Първо РУ-МВР-Добрич спира лек автомобил марка “Хюндай Лантра” с водач А.О. на 39г. от гр.Бяла Слатина. При извършената проверка с техническо средство цифровия  индикатор е отчела 1,44 промила алкохол. По случая се извършва проверка от  Първо РУ-МВР-Добрич.

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са възникнали 1 пожар без материални щети.

 

 

ОД на МВР град Добрич отново напомня на гражданите да не се предоверяват на телефонни обаждания от непознати лица. В по-голямата си част тези обаждания целят измами, особено на възрастни хора. С преправен глас те имитират плач, тревога или загриженост на близки хора, които трябва да заплатят определена сума на несъществуващ  адвокат, следовател или друго длъжностно лице. При такива обаждания ОД на МВР Добрич съветва гражданите да не дават пари на непознати хора, а незабавно да уведомяват най-близкото поделение на МВР или  да се обадят на телефон 112.

 

 

 

04 юни 2009г.                                                  ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди