изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:27 EEST
Шефът на ”Новера” задържан с хора на Баретата?    
Ред и сигурностАнтимафиоти са задържали шефа на "Новера" Борислав Лазаров по време на показната акция в лоби-бара на "Кемпински хотел Зографски" в София, където вчера бяха арестувани хора на Златко Баретата, съобщава "Стандарт".

Минути след 10 ч днес сутринта 10 спецполизаи нахлули в бара. По това време на една от масите сутрешното си кафе пиели известните на полицията бандити Борис Борисов-Белята, Димитър Кукев-Куката, Серафим Антонов-Фиката, Христо Златков и Тодор Вълчанов.
Край тях, но без да е ясно засега с кой, кафе пиел и шефът на "Новера". От МВР веднага съобщиха официално за арестите, като сред тях обаче не фигурира името на управителя Лазаров.
Антимафиотите нахлули и извикали на всички да легнат на земята. По това време лоби-барът бил пълен с гости, защото в една от залите на комплекса имало международна конференция. Хората изпаднали в паника. Полицаите с автомати започнали да проверяват личните документи на всеки. След като открили хората, които търсели, им щракнали белезници и ги извели навън.
От полицията обясниха, че бандата е задържана заради изнудване, грабежи, нанасяне на телесни повреди, лихварство и търговия с наркотици.
По-късно обаче стана ясно, че двама от задържаните са лична охрана на Борислав Лазаров. Освен че се грижат за живота и здравето на шефа на "Новера" Лазаров, Христо Златков и Димитър Кукев фигурират и в управата на фирма "Волф 2009" ООД. Компанията се занимава със сметосъбиране и извозване на отпадъци.
По време на акцията униформените претърсиха автомобили, офиси и апартаменти на задържаните. Пред хотела било проверено и луксозно "Мазерати". Според служители колата шофира един от задържаните - Борис Борисов-Белята. Той редовно посещавал фитнес комплекса на хотела. Други служители обаче коментираха, че Боби Белята возел с мазератито Борислав Лазаров.
От прокуратурата отказаха да коментират официално дали и за какво точно е задържан Лазаров. От "Новера" също отказаха коментар по случая, а мобилният телефон на Лазаров бе изключен, допълва "Стандарт". dir.bg
 


Сходни връзки

Шефът на ”Новера” задържан с хора на Баретата? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди