изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:05 EET
ХАНДБАЛИСТИТЕ ГОСТУВАТ НА “АКАДЕМИК” В ХАСКОВО    
СпортЗа победа в събота ще играят хандбалистите на “Добруджа Сплендид”. В 15.30 часа те гостуват в Хасково на пловдивския “Академик”, тъй като тимът играе мачовете си там.

Двубоят първоначално бе планиран за понеделник, но след това денят на срещата бе променен. Със сигурност мача пропускат Светослав Недев и Светлин Димитров. Клубният президент Георги Андреев заяви, че на място ще решава дали да даде почивка на част от титулярите. Победителят ще се класира за финалната четворка, а градът домакин ще бъде обявен след четвъртфиналите. Както вече Ви информирахме добричкия клуб подаде заявка за домакинство.

В същото време продължава подготовката на момчетата до 14-годишна възраст. Тимът на Светослав Божков се класира за участие във финалите на държавния шампионат. Срещите ще бъдат от 12 до 15 юни в Приморско.  

От хандбален клуб “Добруджа Сплендид” казаха още, че обсмислят дали да участват в държавния шампионат по плажен хандбал, който тази година ще се проведе през лятото в Златни пясъци. Крайният срок за приемане на заявки за участие е 10 юни.

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ ГОСТУВАТ НА “АКАДЕМИК” В ХАСКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди