изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:34 EET
ПЕНЕВ ПРЕД НДТ: ПАК ЩЕ БЪДА ТРЕНЬОР    
СпортБившият треньор на ЦСКА и националния отбор по футбол Димитър Пенев заяви за НДТ в Албена, че отново ще води отбор.

Той призна, че интерес не липсва и чака оферти от чужбина и България. „Пенев отново ще бъде поканен. Достатъчно съм познат в Европа, а и в целия свят. Има интерес и аз не съм се предал. Колко до националния отбор, ще ми се да победим Ейре, но няма да е лесно и не давам прогнози. Този път вие журналистите дайте една прогноза”, каза футболният стратег.

Той направи и коментар за тазгодишното първенство на “А” група: „Изненадан съм, че ЦСКА не стана шампион, защото основата, която поставих подсказваше друго. Помните как победихме Черно море в Албена. Друг е въпросът, че някои играчи не бяха на нужното ниво. В други области от живота, в други профили, също като има размествания, стават размествания и в класирането. Жалко е, защото състезателите на ЦСКА имаха пълна възможност да станат първи. Левски не бяха по-добри от ЦСКА, Черно море и Литекс, но накрая като се броят точките, те имат три повече”.

 

 


Сходни връзки

ПЕНЕВ ПРЕД НДТ: ПАК ЩЕ БЪДА ТРЕНЬОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди