изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:19 EEST
Полицаи простреляха издирван мъж    
Ред и сигурностПловдивчанин, обявен за общонационално издирване, е бил прострелян снощи в Пловдив, след като не се е подчинил на полицейско разпореждане при преследване от служители на III-то РУ. Раненият е настанен в болница без опасност за живота. 

Вчера в 23.45 часа на бул."Марица" близо до кръстовището с бул."Цар Борис III Обединител" полицейски автопатрул при рутинен обход спрял за проверка трима мъже и дете, които носели туба. При проверката било установено, че единият от групата - на 29 години от Пловдив, е обявен за общодържавно издирване. При опит да бъде задържан от полицаите мъжът побягнал.

Последвало преследване, при което единият от униформените прострелял беглеца със стоп патрони в краката и областта на шията, след като няколко пъти предупредил, че ще стреля, ако не спре. Но и след произведените два предупредителни изстрела във въздуха пловдивчанинът продължил да бяга.

На ул."Кутловица" мъжът е бил настигнат и откаран в Хирургиите на бул."Пещерско шосе".

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Полицаи простреляха издирван мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди