изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:48 EEST
Пет жалби са подадени в РИК – Добрич    
Европейски съюзДобрич. Жалбите в РИК – Добрич вече са пет, съобщи председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Мая Димитрова, предаде кореспондентът на радио „Фокус” – Варна. От „Атака” са подали жалба, че пред 133 секция в СОУ “Любен Каравелов” в Добрич двама мъже са агитирали в полза на ДПС.

Проверка не е установила такова нарушение. Другата жалба е, че на задния вход на училище „Йордан Йовков” в Добрич има залепени плакати на ДПС. Такива не са установени. „Атака” подава сигнал и за добричкото село Камен, където едно лице е гласувало със задграничен паспорт. Лицето обаче фигурира в основния списък. РИК-Добрич ще разгледа конкретния протокол довечера и тогава ще се произнесе. В Балчик от БСП се жалват от пряка намеса в изборния процес. Посочва се, че в близост до партийните офиси се намира секция и има опасенията за провеждана агитация. По жалбата за оставени бюлетини на ПП ГЕРБ пред избирателна секция в Крушарското село Бистрец се изчаква проверката.
Към 13:00 часа в Добричка област са гласували 22%от имащите право на глас. В Добрич избирателната активност продължава да бъде най-ниска – 20,1%. Най-висока е в община Генерал Тошево - 27,18%. Следват общините Крушари (26%), Добрич-селска (24,64%), Тервел (24,07%), Каварна (23,66%), Шабла (23,35%) и Балчик (22,41%).
Жулиета НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Пет жалби са подадени в РИК – Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди